Možnosti a podmínky rozvoje alternativního zemědělství v Československu. - Jílková, Jiřina
Charakteristika alternatívneho poľnohospodárstva. Faktory, ktoré ovplyvňujú ekonomický dopad alternatívneho poľnohospodárstva: podniková a výrobná štruktúra, potreba pracovných síl a pracovná náročnosť, naturálne výnosy, ceny produktov, ekonomické dopady premeny a rentabilita alternatívne hospodáriaceho podniku, odbyt produktov a perspektívy trhu - ich hodnotenie. Rozvoj alternatívneho poľnohospodárstva v ČSFR.