Súčasné podmienky súkromne hospodáriacich roľníkov a ich perspektíva v podmienkach Slovenska. - Mižičková, Ľudmila
Súčasné problémy súkromne hospodáriacich roľníkov v podmienkach SR. Dotazníkový prieskum medzi dávnejšie súkromne hospodáriacimi a iba pred nedávnom začínajúcimi roľníkmi. Výmera súkromných hospodárstiev, bonita pôdy a vybavenosť podnikov technikou. Perspektívy súkromne hospodáriacich roľníkov.