<La> sustitución de granos en la producción: el caso de América Latina. - Barkin, D.
Výskumná práca analyzuje globálne zmeny v prechode od obilnín na priemyslové zrniny, čo zbedačuje malých výrobcov tradičných obilnín v dôsledku zmenšovania osevných plôch a politikou, ktorá môže znamenať nedostatočné samozásobenie konzumnými obilninami vlastného štátu. Analýza situácie vo veľkých štátoch Latinskej Ameriky.