Vorausschau auf dem Rindermarkt. Auswertung der Rinderzählung zum 3. Dezember 1990. - Böckenhoff, E.
Hodnotenie zisťovania stavu hovädzieho dobytka v SRN k 3.12.1990. Vývoj stavu dobytka od r. 1990. Značný vzostup produkcie hovädzieho mäsa v SRN v r. 1990. Ponuka, dopyt a ceny na trhu jatočného dobytka. Pokles produkcie v r. 1991.