Vorausschau auf dem Schweinemarkt. Auswertung der Schweinezählung von Anfang Dezember 1990. - Böckenhoff, E.
Hodnotenie zistenia stavu ošípaných v SRN k 3.12.1990. Silný pokles stavu ošípaných i v nových spolkových krajinách. Zvýšená ponuka a znížená spotreba bravčového mäsa v r. 1990. Exportné prebytky z chovu ošípaných. Pokles produkcie v r. 1991.