<The> perceived veracity of PIMS strategy principles in Japan: an empirical inquiry.
Výsledky výskumu Inštitútu strategického plánovania USA o vplyve trhovej stratégie na zisk (PIMS) v prostredí japonských podnikov. Hlavné zásady stratégie PIMS uplatnené vo výskume. Rozdiely v trhových podmienkach a výkonoch firiem Japonska a USA.