Americká metoda klasifikace manažerů. - Ševčík, A.
Prvky odlišnosti manažérov. Popis metódy amerického psychológa profesora C.G. Junga a jej aplikácia. Pojmová definícia ôsmich typov manažérov. Typ manažéra extraverzne a introverzne mysliaceho. Manažér extraverzne a introverzne intuitívneho typu, extraverzne a introverzne vnímavého typu a extraverzne a introverzne cítiaceho typu.