Increasing the Board's involvement in strategy. - Zahra, Shaker A.
Návrh postupu na revitalizáciu funkcie výboru riaditeľov pri ich začleňovaní do mapovania strategických postupov spoločností. Podmienky pre efektívny strategický prínos výboru a špecifikácia oblastí potenciálneho záujmu riaditeľov.