Informační strategie. - Pour, Jan
Rozvoj informačného potenciálu ako súčasť stratégie podniku. Súčasti informačnej stratégie podniku: informačné nároky riadenia podniku, rozvoj informačných zdrojov, informačné služby, informačné technológie. Hodnotenie efektu informačných technológií.