Jsou podniky připraveny pro tržní ekonomiku? - Rabiška, M.
Rámcové zovšeobecnenie súčasnej klímy v podnikoch vzhľadom na realizáciu potrebných zmien. Miera centralizácie a decentralizácie riadenia. Úroveň motivácie. Kritická analýza súčasného systému riadenia vrcholových vedení organizácií. Popis postupu pre zaistenie prosperity organizácie na základe skúseností a poznatkov zahraničných firiem.