Neue Möglichkeiten zur Entwicklung des Schöpfertums als Innovationsprozess in Unternehmen der SFRJ. - Mulej, M.
Analýza účinnosti legislatívy SFRJ na ceste k inovačnej spoločnosti a nedostatky a brzdenie inovačných procesov a cesty ich odstránenia. Aktivizácia tvorivosti ľudí.