Počítač v operativním řízení podniků. - Kotalík, Z.
Význam uplatňovania interaktívneho spôsobu spracovania úloh operatívneho charakteru. Úlohy operatívneho riadenia podniku. Automatizácia úloh operatívneho riadenia. Krátkodobé plánovanie dielní. Schéma operatívneho riadenia. Dielenské riadenie výroby. Riadenie skladov materiálu a výdajní náradia.