Problemy teorii i praktyki nauki organizacji. - Frese, E.
Rozhovor s prof. E. Frese z Kolína. Model organizácie odporúčaný pre poľské súčasné pomery. Nové formy vlastníctva v Poľsku pre transformáciu podnikov. Marketingová stratégia pre nové podniky. Vonkajšie a vnútorné kompetencie a ich rozdelenie. Budovanie nového motivačného systému. Nedostatky v informačnej činnosti poľských podnikov. Problém výberu vedúcich kádrov.