Strategic thinking with computers. - Eden, C.
Popis rozvíjania systému kognitívneho mapovania ako nástroja strategického plánovania. Využitie typického príkladu rozvoja a analýzy strategického výberu (SODA) na získanie strategických výsledkov. Program a postup sa opiera o vlastnícke údaje ako základný materiál a určenie strategických postupov využívajúcich vlastné údaje.