Strategické změny personálního řízení podniku. - Filka, M.
Plánovanie, koordinácia a kontrola dielčich procesov a subsystémov, zabezpečujúcich výber, zamestnávanie, využívanie, rozvoj, adaptabilitu a reprodukciu ľudských zdrojov podnikov. Mechanická a organická koncepcia podnikových organizačných štruktúr. Základné ciele vo vzťahu k ľudskému potenciálu. Iniciatívy vrcholového vedenia podniku.