Systémy vnútrofiremného plánovania a niektoré osobitosti v riadení japonských spoločností. - Jakešová, Ľ.
Dlhodobý strategický plán (stratégia korporácie, rozhodnutia o sférach podnikania a výbere nových smerov). Strednodobý plán (2-3 roky) kvantitatívneho charakteru s dôrazom na rozdelenie zdrojov. Štádiá vnútrofiremného plánovania. Efektívnosť organizácie výroby typu Just-in Time.