Vezetési kultúra, szervezeti hatékonyság. - Hegyi Lórántné
Úzka súvislosť medzi efektívnosťou fungovania organizácií a rastom efektívnosti riadenia. Faktory, o ktoré sa opiera kultúra riadenia v Maďarsku. Špecifický vzťah medzi vedúcim pracovníkom a podriadenými pracovníkmi. Duchovná a materiálna kultúra riadenia. Smery zvýšenia kultúry riadenia.