Základné problémy systémového prognózovania. - Sakál, Peter
Charakteristika obsahu výskumu prognostiky. Systémová analýza procesu prognózovania. Model prognostického systému. Metodika systémovej analýzy objektu prognózovania. Základné úlohy systémovej analýzy objektu prognózovania rozvoja podniku. Model procesu prognózovania rozvoja podniku.