Česká manažerská asociace. Nový pomocník řídicích pracovníků. - Šafař, J.
Vznik nových štruktúr a menších podnikových celkov v ČSFR. Potreba znalostí a skúseností v riadení malých i veľkých podnikov. Vznik záujmovej profesnej organizácie riadiacich pracovníkov - Českej manažerskej asociácie ako nevládnej politicky nezávislej organizácie so sídlom v Prahe. Popis činnosti organizácie.