Einführungsstrategien für eine Just-In-Time-Produktion und -Logistik. - Wildemann, H.
Zovšeobecnenie analýzy JIT konceptov reorganizácie v podobe modelu reorganizácie. Ciele reorganizácie, jej východiská a systémové zmeny. Možné chyby pri reorganizácii. Podmienky podniku pre zavádzanie JIT výroby (konkurencia, zákazníci). Význam informácií, vzdelávania, stimulovania a controllingu pri zavádzaní JIT výroby. Spolupráca jednotlivých štruktúr podniku.