Podmínky hospodaření podniků v roce 1991. - Beneš, L.
Legislatívne a organizačné prípravy ekonomickej reformy v ČSFR v r. 1990. Finančná a menová politika ako rozhodujúci článok ekonomickej reformy. Postupná realizácia odvodovej a daňovej politiky. Finančné hospodárenie štátnych podnikov. Zameniteľnosť čs. koruny a liberalizácia cien i zahraničného obchodu. Mzdy a zamestnanosť. Účtovníctvo a štatistika.