Francouzský Řád účetních expertů a autorizovaných účetních. - Zelenka, I.
Potreba vytvorenia nezávislej profesie účtovníka v ČSFR. Charakteristika profesie účtovníka vo Francúzsku. Systém teoretického a praktického vzdelávania a prípravy na povolanie. Podmienky pre výkon nezávislého povolania účtovníka. Riadiace a správne orgány i systém organizácie Rady účtovných expertov a autorizovaných účtovníkov vo Francúzsku.