Neuere Entwicklungstendenzen der industriellen Kostenrechnung in der Bundesrepublik Deutschland. - Buchholz, L.
Rozbor automatizovaných foriem účtovníctva v SRN, pričom sa predpokladá spojenie účtovníctva do integrovaného systému prípravy, zberu a vyhodnotenia údajov. Analýza základnej schémy integrovaného účtovníctva. Formy účelovo orientovaného účtovníctva: kvalitatívne, procesné a logistické.