Predprinimatel'skije innovacionnyje rešenija. - Šemanova, S.
Proces prijímania podnikateľských rozhodnutí, východiskový bod: porovnanie cieľových výsledkov s jestvujúcim stavom. Prezentácia schémy fáz procesu prijímania rozhodnutia pri vyvíjaní nového výrobku. Najdôležitejšie problémy jednotlivých fáz vývoja nového výrobku v časovej postupnosti: vypracovanie idey, predbežný výber, analýza hospodárnosti, vývoj výrobku, výrobok-test a trh-test, uvedenie na trh.