Demonopolizacja gospodarki. - Fornalczyk, A.
V Poľsku 70 percent priemyselnej výroby vyrábajú monopolné podniky. Dôsledky tohto stavu. Hlavným smerom činnosti namierenej proti monopolom je zakladať malé a stredné podniky. Poľské zákonodarstvo proti monopolom. Zákon z februára 1990 proti monopolom. Jeho charakteristika. Úrad proti monopolom a jeho úlohy.