Finanční hospodaření akciových společností. - Beneš, L.
Finančné hospodárenie akciových spoločností v ČSFR podľa nových právnych predpisov a najmä zákona č. 104/90 Zb. Základný kapitál ako základ finančného hospodárenia. Finančné fondy a.s. Rozdelenie zisku a úhrada strát. Zdaňovanie akciových spoločností. Správne a riadiace orgány a.s.