Podnik a hospodaření s energií - Švagr, Pavel
Hospodárenie s energiou z hľadiska ekonomického, ekologického i technického. Analýza energetickej situácie v ČSFR. Tendencie vyspelých priemyselných štátov k humanizácii práce, ochrane životného prostredia a racionálnemu využitiu energie. Ceny dovážaných energetických zdrojov. Význam energie z podnikového hľadiska.