Engineering control systems and quality improvement in manufacturing. - Kirby, K.E
Výhodnosť systémov technického riadenia výrobných procesov so vstupnou väzbou oproti automatizovaným systémom riadenia so spätnou väzbou pre určité komplikované a nákladné druhy výroby. Vzťah k štatistickému riadeniu procesov a jeho využitie.