Některé prvky zdokonalování organizace a řízení výroby v japonských systémech. - Glückaufová, D.
Komplexný interakčný systém organizácie a riadenia výroby pri dlhodobej podpore vrcholného vedenia japonských firiem ako príčina vysokej produktivity práce v Japonsku. Prehľad niektorých charakteristík systému riadenia a organizácie výroby, vďaka ktorým sa dosahuje úspešné riešenie výrobných problémov.