Optimální výrobní dávka a průběžná doba výrobku. - Kůrečka, R.
Ekonomický dosah správneho určenia veľkosti výrobnej dávky výrobku. Určenie optimálnej výrobnej dávky, jej vzorec. Minimalizácia nákladov na prípravu, zavedenie a ukončenie výrobnej dávky, na skladovanie materiálu, na úroky z bežných prostriedkov a odvod zo zásob. Vnútorné a vonkajšie podmienky pri uplatňovaní optimálnej dávky.