Rýchlosť výrobnej dávky. - Kubiš, Juraj
Rýchlosť toku výroby - parameter hodnotenia úrovne organizácie a riadenia výrobného procesu, jeho využitie a matematické vyjadrenie. Pohyb dávky. Rýchlosť operácie a jej analogické vyjadrenie. Korigovanie rýchlosti výrobnej dávky. Nevýhoda kritéria "rýchlosti výrobnej dávky".