<Das> Losgrössenproblem unter dem Einfluss von Investitionen in moderne Produktionstechnologien. - Rieper, B.
Analýza vplyvu investícií v moderných výrobných technológiách na veľkosť výrobných sérií v predkladaných výrobných programoch. Matematický model rozhodovania k simultánnemu určeniu veľkosti výrobných dávok a objemu investícií. Vzťah medzi veľkosťou výrobnej série a šírkou a heterogénnosťou výrobného programu z hľadiska investícií.