Simultaneous Engineering in der Anwendung. Erste Erfahrungen bei der Autoflug GmbH und Co. Fahrzeugtechnik in Rellingen. - Siebuhr, W.
Popis koncepcie "Simultaneous Engineering", ktorú uplatňuje podnik AUTOFLUG GmbH pri vývoji nových produktov a pri ich zavedení do sériovej výroby. Včasná integrácia všetkých aktivít oblastí vývoja a konštrukcie, výroby, logistiky a zabezpečenia kvality. Úspory času a nákladov dosiahnuté novým postupom.