Inovačná aktivita - nástroj prosperity výrobného podniku. - Štefánik, J.
Ciele inovačného procesu. Grafické znázornenie rozvoja výrobného systému a účinkov pružnej automatizácie. Ciele systému. Závislosť tvorivej aktivity pracovníkov. Inovačná stratégia. Pohotová výrobná realizácia inovácie. Efekty získané z inovácie výroby. Modernizácia výrobnej základne.