Realizacja wdrazanie i efekty komputerowego systemu wspomagania projektowania technologii (DIATECH). - Czwalga, J.
Systém DIATECH dostal tretiu cenu na celopoľskom veľtrhu programovania SOFTARG' 90. Od roku 1987 boli zavedené ďalšie menované podsystémy systému DIATECH. Procedúra a organizácia zavádzania a jej etapy. Stupeň súladu medzi predpokladmi konštrukcie systému, možnosťami realizácie a očakávaniami užívateľov. Hlavné výhody uplatňovania tohto systému.