Can variety and variation coexist? - Barker, T.B
Prekonanie paradoxu kvality daného vzťahom rozmanitosti produktov a ich variácie na príklade japonského automobilového a elektronického priemyslu. Úskalia tohto paradoxu pri vývoji a navrhovaní výrobkov. Optimálna konštrukcia výrobku.