Four to receive 1990 Baldridge Awards. - Stratton, B.
Prestížnu Baldridgeovu národnú cenu akosti USA udelili v r. 1990 firmám Cadillac, Federal Express, IBM a Wallace vyrábajúcim príslušenstvo chemických závodov. Prvý raz bola cena udelená organizácii v kategórii služieb - Federal Expressu. Charakteristika a najvýraznejšie prvky firiem, ktoré viedli k udeleniu ceny.