Planning a control chart. - Nolan, K.M
Použitie Shewhartovej teórie variácie na vytvorenie regulačného diagramu identifikujúceho zdroje variácie v procese. Postup pri plánovaní regulačného diagramu s príkladom vyplneného formulára. Vytvorenie plánu reakcií pre osobitné prípady. Spravovanie regulačného diagramu.