Projekt diferencovaného systému totální kvality. - Kaufman, M.
Význam kvality ako rozhodujúceho prvku úspechu na trhu. Riadenie totálnej kvality. Princíp komplexného riadenia akosti. Základné aktivity Projektu diferencovaného systému totálnej kvality a jeho vnútorná štruktúra. Etapy činnosti viacprofesného tímu pri zabezpečení kvality produkcie.