<The> tools of quality. VII. Scatter diagrams. - Burr, J.T
Uplatnenie bodových korelačných diagramov na analýzu vzťahu medzi dvoma premennými. Príklad použitia diagramu na závislosť zmeny farby upečeného chleba na čase. Chyby v interpretácii diagramov.