<The> triumph of David and Goliath. - Bemowski, K.
NASA udeľuje vlastnú odvetvovú cenu akosti a produktivity spolupracujúcim firmám. V r. 1990 to boli Marotta-Scientific Controls, Inc. s 33 zamestnancami pracujúcimi na programoch NASA a Rockwell International Corporation (Space Systems Division), s 12000 zamestnancami. Organizácia činnosti a výsledky týchto firiem.