Variation, management and W. Edwards Deming. - Joiner, B.L
Podstata a prejavy variácie v javoch a systémoch. Význam variácie pre štatistické riadenie procesov. Variácie v údajoch obsiahnutých vo výkazoch a ich správna interpretácia zo strany vedenia. Konkrétne príklady interpretácie variácie v údajoch z výroby a výsledné kroky podniknuté vedením. Faktor variácie v 14 Demingových bodoch na dosiahnutie akosti.