longitudinal analysis of the impact of service changes on customer attitudes. - Bolton, R.N
Výsledky výskumu dopadu zlepšenia poskytovaných služieb na spokojnosť a správanie zákazníkov. Faktory, ktoré ovplyvňujú hodnotenie kvality poskytovaných služieb. Význam predchádzajúcich hodnotení pre posúdenie služieb po realizovanom zlepšení.