Alkatrész-logisztika. - Pfohl, H.-C
Význam plynulého zabezpečenia náhradných súčiastok pre údržbu zariadení a servis technických výrobkov. Uplatnenie logistických prístupov pri riadení toku materiálov a výrobkov. Zabezpečenie jednotlivých segmentov trhu potrebnými náhradnými súčiastkami.