Produktionslogistik. Konzeptionelle Grundlagen und theoretische Fundierung. - Zäpfel, Günther
Logistická interpretácia výroby a dva základné koncepty optimalizácie materiálových zásob (výroba na sklad a výroba JIT). Matematické modelovanie logistických problémov toku materiálov vo finálnej výrobe koncepciou JIT. KANBAN systém zabezpečenia toku materiálov pre výrobu. Premenné rozhodovania a informácie v logistike výroby.