Využitie personálnych počítačov pri príprave personálu jadrových elektrární.
Profesionálna príprava údržbárskeho personálu jadrových elektrární za podpory personálnych počítačov. Skúsenosti s využívaním metód sieťovej analýzy v jadrových elektrárňach. Využitie personálneho počítača vo výuke a výcviku údržbárskeho personálu jadrových elektrární. Výukový program pre metódu CPM.