Použití systému LOTUS Release 3 pro finanční analýzu. - Martínek, M.
Vyhodnocovanie investícií pomocou metodiky UNIDO (Organizácia pre priemyslový rozvoj). Vylepšenia autorizovaných programových produktov pre vyhodnocovanie umožnené verziou LOTUS 3. Vkladanie prvotných dát. Vypočítavanie agregovaných údajov. Hodnotenie výhod a možností verzie LOTUS 3.