Programové vybavení počítačů PC. - Laga, Josef
Charakteristika programového vybavenia počítačov PC. Rozdelenie programového vybavenia pre počítače PC. Skupiny programových prostriedkov PC. Základné programové vybavenie. Prostriedky pre manipuláciu s médiami a pre tvorbu APV. Aplikačné programové vybavenie.