Quellen, Zeiten und Kosten von Innovationen. Deutsche Unternehmen im Vergleich zu ihren japanischen und amerikanischen Konkurrenten. - Albach, Horst
Zdroje inovácií a štruktúra podnetov a motivácií ku nim zo strany marketingu, zákazníkov a dodávateľov v Nemecku, Japonsku a USA. Percentuálne rozčlenenie inovačných nákladov. Doba inovačného cyklu a náklady naň. Externé a interné inovácie z hľadiska času a nákladov. Skracovanie inovačného cyklu a pružnosť podnikov v Nemecku, USA a Japonsku.