Představujeme Svaz průmyslu České republiky.
Vznik Zväzu priemyslu Českej republiky 5. mája 1990 v Ostrave. Poslanie, úlohy a činnosť zväzu. Členská základňa a členstvo zväzu v iných orgánoch a inštitúciách. Štruktúra a orgány zväzu. Programové prehlásenie zväzu.